• HG 127 Отстраняване на Графити 600 мл

HG 127 за отстраняване на графити
Специално разработен за безопасно отстраняване на спрей боя за графити, свежи пръски от боя, перманентен маркер, рисунки и надписи върху уязвими повърхности като лак, боя и пластмаса, лъскави повърхности като стъкло, метал, плексиглас, мрамор, гранит, ентернит и т.н.,върху камък, бетон и необработена дървесина. HG 127 има лек аромат и е без летливи разтворители.

Начин на употреба: Тествайте HG 127  на малка площ, за да видите дали няма да засегне повърхността. Да не се нанася върху прясно боядисана повърхност. Нанесете HG 127 с естествена четка (не изкуствена или найлонова) или с кърпа върху графитите, боята или флумастера, за да бъдат отстранени.

За деликатни повърхности: Нанесете HG 127 с кърпа. Не оставяйте повече от две минути, за да не увреди повърхността. След третиране изплакнете повърхността с топла вода. Обработката се повтаря, ако е необходимо.

За неделикатни повърхности: Продължителността на времето, необходимо за действие на продукта зависи от дълбочината и възрастта на графитите. Премахването на стари графити, боя или маркери върху силно порьозни повърхности, като бетон и камък е трудно или дори невъзможно. Формулата на гела позволява да бъде оставен да действа до 24 часа. Върху грапава повърхност винаги нанасяйте с четка. Отстранете препарата с кърпа или изплакнете с топла вода. При необходимост третирайте отново.
Почистете инструментите след употреба с вода.Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Captcha

HG 127 Отстраняване на Графити 600 мл

  • Производител : HG
  • Код на продукта : 8711577115791
  • Наличност : В наличност
  • 42,90лв.


Тагове: hg