• HG 110 Защитно Покритие за Плочки със Сатенен Гланц 1 л

HG 110 защитно покритие за плочки със сатенен гланц 
Лесно приложима течна полимерна емулсия за всички видове подови плочки, плочи и шисти. Когато изсъхне, образува лъскав, супертънък, но изключително силен защитен слой, който предпазва плочките от петна, мръсотия, надраскване и износване и подобрява цвета и структурата. Този предпазен филм е ефективен и против хлъзгане.


Начин на употреба: Основата трябва да бъде напълно чиста, без мазнини и прах. За почистване използвайте HG 125 или HG 435
Лепилото / циментът, използвани за фугиране на нови плочки, трябва да бъдат напълно сухи и втвърдени. Времето на сушене обикновено е 4-6 седмици. Порьозните подове трябва да бъдат особено добре изсушени след почистване. Изключете подовото отопление най-малко 12 часа преди  третирането с HG 110. Третирайте порьозните подове предварително с HG 391 импрегнатор. Не разклащайте преди употреба и полагайте с чиста кърпа без мъх, увита около гумен накрайник или с кожен валяк за по- грубите настилки. Изсипете течността на пода и я нанесете в една посока. Не търкайте и не втривайте с кръгови движения. След около 40 минути, когато продуктът е изсъхнал, може да се нанесе втори слой, напречно на първия. По пода може да се ходи около 3 часа след последното третиране и е напълно втвърден след 3дни.


Разход: Един литър покрива около 40 m2 за слой.


Поддръжка: За редовна поддръжка използвайте HG 115 или HG 184.


Съвет: За редовна поддръжка на защитния филм почиствайте пода веднъж месечно с разтвор от 50 мл HG 110 в 5л вода. На места, които са подложени на голямо натоварване, нанесете нов защитен филм върху пода след третиране с HG 115.
Внимание: Използвайте само в закрити , но не и в мокри помещения.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Captcha

HG 110 Защитно Покритие за Плочки със Сатенен Гланц 1 л

  • Производител : HG
  • Код на продукта : 8711577001780
  • Наличност : В наличност
  • 21,90лв.


Тагове: hg, защитно покритие, плочки